Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
Tzaziki
Een echt traditioneel Grieks gerecht. Onmisbaar bij de barbecue en uw Mezze buffet (griekse hapjes). Maar ook heerlijk om op een zomerse avond een stukje knoflook-stokbrood in te dippen.

       

Kruidenboter
Kruidenboter is heerlijk op een stukje stokbrood maar leent zich ook om te serveren bij een lekkere biefstuk. Of bak eens wat aardappeltjes in een combinatie van olijfolie en kruidenboter.

       

Atjar Tjampoer
Atjar Tjampoer (Acar Campur): De naam zegt het al, "gemengd zuur". Atjar tjampoer is een frisse, zure mengeling van groenten die zijn ingemaakt in azijn en verschillende kruiden en specerijen. Hou je van spicy, voeg dan ook eens wat in ringetjes gesneden spaanse pepers aan je zelfgemaakt atjar toe.

       

Babi Ketjap
Een heerlijk recept uit de Indonesische keuken. Indonesisch gestoofd varkensvlees in zoete ketjap-saus. Dit licht pikante en een beetje zoete vleesgerecht serveer je met rijst, nasi of bami en een lekkere frisse salade ofzelf gemaakt atjar

       

Zelf mosterd bereiden
Eigen mosterd maken is een leuk en gemakkelijk werkje. Een paar mosterdzaadjes wat azijn en de rest naar jouw eigen smaak.

       

Een lekkere Italiaanse dressing
Een lekkere italiaanse dressing binnen 5 minuten gemaakt. De ingredienten zijn richtlijnen om voor jouw om ideen op te doen...Maar deze is zeker heel erg lekker. Maar denk erom wel goed laten marineren

       

Oosterse kippevleugeltjes met vijf kruiden poeder
Met maar een paar kruiden, heerlijke oosterse stijl kippevleugeltjes met vijf kruiden poeder, gember en chili peper.

       

Coctail saus
Deze coctail saus is lekker voor over de salade of om er een garnalen coctail van te bereiden, maar ook heerlijk voor bij de barberque. En het ook nog eens heel simpel te beriden.

       

Kip tandoori
Kip tandoori is mischien wel een van de meest bekende gerechten uit india. Het wordt traditioneel bereid in een tandoori oven, maar gewone oven werkt goed.

       

Zelf peperolie maken
Lekker voor een pittige salade, op de pizza of om mee te wokken.

       

Shoarma van schouderkarbonade
Gemakkelijk, goedkoop en superlekker is deze shoarma. Schouderkarbonade is perfect voor dit gerecht

       

Een simple knoflooksaus
Een lekkere knoflook saus voor bij de shoarma. Deze is heel gemakkelijk te bereiden. En met wat knoflookpoeder in huis zit je nooit meer zonder.

       

Zuidafrikaanse gele rijst (geelrys)
Echt een warm en rustgevend gerecht uit zuidafrika. Varieer rustig met de ingredienten.

       

Yogurt Marinade.
Deze marinade wordt voor in india veel gebruikt en is heel erg geschikt voor kipgerechten zoals Kip tandoori

De kruiden goed op de kip vastzitten en de yogurt vormt een jasje om de kip heen die de sappen niet laat ontsnappen.

       

Feta met oregano
Soms kan het simpelste wel het lekkerst zijn. Zo komt de feta altijd bij ons op tafel te staan.

       

 

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.