Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00


Voorwaarden:Gio’s Corner behoudt het recht voor om orders te weigeren.

Goederen kunnen binnen 14 dagen retour worden gezonden vooropgesteld dat deze onaangebroken zijn. ...

Voor verkeerd bestelde goederen ligt de verantwoordelijkheid volledig bij de klant. D.w.z. u heeft als klant constant de mogelijkheid om uw bestelling goed te controleren voordat u de order bevestigd. Indien u er naderhand achterkomt dat de order toch anders had moeten zijn dan zullen wij u zoveel mogelijk tegemoet komen, maar administratie-, verpakking- en verzendkosten zullen wel opnieuw bij de klant in rekening worden gebracht.

Goederen worden pas verzonden nadat de volledige betaling bij ons binnen is. Een bestelling blijft 14 dagen in ons bestand en wordt indien de betaling niet is voldaan verwijderd uit ons bestand.

Indien uw pakket verkeerd geleverde goederen bevat kunnen deze kosteloos worden gerouteneerd en versturen wij u alsnog zonder verder bijkomende verzend/administratie kosten de juiste artikelen.

De prijzen, aantallen en eenheden worden zo nauwkeurig mogelijk ingevoerd, maar druk- en invoerfouten zijn voorbehouden. Indien dit het geval is zullen de correcte kosten in rekening worden gebracht of teruggestort worden. U heeft dan het recht om de order alsnog te accepteren of te weigeren. 

 

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.