Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00

 De meest voorkomende vraagjes op een rijtje
  1. Ik mis product informatie.
  2. Is dit het hele assortiment?
  3. De verzendkosten?
  4. Verpakking/Adminstratie kosten.
  5. Waarom zo goedkoop?
  6. Ik wil maar een beetje, kan dat?

Ik mis product informatie.

Yep  dat klopt, maar ook nog geen tijd voor gehad. Er komt nog heel wat informatie bij elk product zoals waar het vandaan komt, of er zout inzit of niet, hoe je het gebruiken moet etc. Oh ja, en er moeten nog plaatjes geschoten worden. Dit is nog allemaal "work in progress" en heb daarom voor het moment alleen maar de voorlopige lijst staan. Maar kijk met een weekje ofzo even weer. Dan staat er vast al wat meer info.

Back to Top

Is dit het hele assortiment?

Bij lange na niet, het is minder dan de helft. Reken er op dat er elke week wel een paar bij komen, maar eerst moet de database met wat er nu staat worden bijgewerkt, want daar gaan nog heel wat uurtjes schrijf (typ) werk inzitten.

Back to Top

De verzendkosten?

We staan en verkopen dezelfde produkten op de markt(en). D.w.z. dezelfde kruiden en dezelfde hoeveelheden als dat we hier op de website aanbieden. Onze prijzen zijn gewoon echt heel laag. Er zijn veel factoren die de kosten bepalen. B.v. tien euro aan kamille krijg je echt niet door de brievenbus. Maar b.v. wel het dubbele of meer aan paprikapoeder, maar dan zit je met het gewicht toch weer bij de pakketpost.  En behalve die twee voorbeelden zijn er nog een aantal dingen, duhhh lastig he. En nu is onze programmeur (dat ben ik) echt wel goed in veel dingen maar 't is nou niet echt een rekenwonder.

Maar niet getreurd, we vogelen nog wel een goed algoritme uit en verwerken die t.z.t. nog wel in de website. En tot die tijd doen we gewoon de gulden middenweg.

Of: als je echt maar een paar dingetjes wilt stuur dan gewoon even een mailtje naar info@dekruidenspecialist.nl. Dan moet het maar even buiten de webshop om (het zijn hier tenslotte nog steeds mensen die beslissen).

Back to Top

Verpakkings/Aministratie kosten... ?

Ja op de markt krijg je het als klant gewoon in een licht draagtasje mee. Maar de post is er niet echt blij mee als we het zo aanleveren en je kon als klant wel eens een heel interressant, toch anders dan bedoeld, kruidenmixje geserveerd krijgen. Verder de administratiekosten hmm... nu is het gewoon zo dat iemand maar zoveel tegelijk kan doen maar het blijkt op de een of andere manier niet echt handig te zijn om tijdens de markt even weg te lopen, pakketjes weg te brengen en de administratie bij te houden. En vreemd maar waar..... de hulp is er nog steeds niet van overtuigd dat een gratis kruidenmixje echt wel een goed loon is.

Dus een lang verhaal in het kort: Alles moet gewoon extra goed verpakt worden en dat kost gewoon geld.

Back to Top

Waarom zo goedkoop?

De kosten gaan hem vooral zitten in het soort verpakking (zakjes, potjes etc.), etiketten, labels enzo. Maar het is een feit dat de kruiden er niet anders van worden als ze in een leuk gekleurd potje zitten of in een simpel zakje met een simpel etiket. Maar..... ze worden er wel meteen een stuk duurder van!!!

Veel van de kruidenmixen maken we zelf.....ja echt waar (nog niet allemaal, maar dat komt nog wel), en dat betekent gewoon veel minder verlies, en meer inkopen aan basissen tegen nog scherpere prijs.

Dus werk hard, houd de dingen simpel, en daardoor kan de prijs omlaag zonder te tornen aan de kwaliteit.

Back to Top

 
Maar ik wil maar een beetje ...kan dat??

Jazeker wel, we doen het nu zo omdat we al zoveel werk hebben en het aanpassen/ontwikkelen van de webshop om die mogelijkheid effectief te creeren moet dus gewoon nog tussendoor gebeuren. Dus je zoekt iets of wil wat minder? Stuur gewoon even een mailtje naar info@dekruidenspecialist.nl, want dan moet dat voorlopig even buiten de webshop om.

Back to Top
 

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.