Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
Kruiden Specerijen Kerries Kruidenmixen Pepers Zout Bouillonpoeders Groenten gedroogd Thee Toko Diversen


Steranijs (heel)   30 Gram €  
1,00

  Op voorraad


Anijs gebruiken
Gember en anijs vormen samen een perfecte combi. Het is lekker op kip, varkens/rundvlees of op de vis bijvoorbeeld zalm, koolvis of garnalen.

Anijs beschuitjes, een esspresso met een cream van anijs

Maak een lekkere anijsthee het is heel gezond (in het chinees heet het Shai Ma Yansoon (ongeveer)) Anijsbrood, italiaanse anijs koekjes of chinees roergebakken vlees met sojasaus en anijs. Is ook perfect voor wild, zoals duif of eend. Het schijnt dat de sfiha (arabische pizza) echt super wordt met anijs.

Anijs geinspireerde dranken. Enkele voorbeelden: Italiaanse sambuca, Griekse ouzo of raki voor Frankrijk de pernod en de Duitse jagermeister !
 

 

 
 


Zoeken
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Plates
Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Vis Kip Gevogelte Wild Soep Sauzen Salades Rijst Pasta Marinades Nagerechten Koek Taart Barbecue Aardappel Aardappelpuree Groenten


Regio
Italie Griekenland China Oosters Mexico Zuideuropa Noordeuropa Noordafrika Noordamerika Zuidamerika

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.