Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
Kruiden Specerijen Kerries Kruidenmixen Pepers Zout Bouillonpoeders Groenten gedroogd Thee Toko Diversen


Anijszaad (gemalen)   40 Gram €  
1,00

  Op voorraad


Anijs gebruiken

bekende dranken waarin anijs wordt gebruikt zijn bijvoorbeeld anijs thee, een borrel incl of esspresso met een cream van anijs.

Anijszaad Maak er een lekkere thee van. Want anijs thee is gezond (in het chinees heet het Shai Ma Yansoon

Gember en anijs vormen samen een perfecte combi. Het is lekker op kip, varkens/rundvlees of op de vis. Bijvoorbeeld zalm, koolvis of garnalen. Maar behalve vlees en vis zijn er nog veel meer toepassingen, zoals anijsbrood? Of de lekkere italiaanse koekjes of chinees roergebakken vlees met sojasaus en anijs. Maar dat is lang niet alles want het werkt ook perfect voor wild, zoals duif of eend. Het schijnt dat de sfiha (arabische pizza) echt super wordt met anijs.

Hou je niet van thee? dan hier nog een geheime tip: Doe een steranijsje in een fles jenever en laat hem even een maandje trekken, want in die tussentijd verandert dat steranijsje in een engeltje dat de tong streelt bij elke zip (slokje) van deze anijsjenever. Want weet je, er zijn zoveel anijs geinspireerde dranken. Even een paar beroemde voorbeelden: Italiaanse sambuca, Griekse ouzo of raki, Frankrijk de pernod, Duitsland is jagermeister en ga zo maar door, bijna elk land heeft wel een eigen versie van een alcoholische drank met anijs!

 

 

 
 


Zoeken
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Plates
Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Vis Kip Gevogelte Wild Soep Sauzen Salades Rijst Pasta Marinades Nagerechten Koek Taart Barbecue Aardappel Aardappelpuree Groenten


Regio
Italie Griekenland China Oosters Mexico Zuideuropa Noordeuropa Noordafrika Noordamerika Zuidamerika

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.