Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
Kruiden Specerijen Kerries Kruidenmixen Pepers Zout Bouillonpoeders Groenten gedroogd Thee Toko Diversen


Zuiveringszout (Baking Soda)   450 Gram €  
2,50

  Op voorraad


Bakig soda oftewel zuiveringszout:
Natriumwaterstofcarbonaat (natriumbicarbonaat, dubbelkoolzure soda) is een witte kristalfijne stof. Als toevoeging voor levensmiddelen heeft het E-nummer E 500 (ii).

Toepassing:
Baking soda wordt o.a. gebruikt in bakpoeder als rijsmiddel in plaats van gist.

Het wordt ook wel gebruikt als mild poets- of schuurmiddel, vooral in huishoudelijke context in Engeland, en als zuiveringszout, als bestanddeel van maagtabletten tegen zuurbranden.

Als schoonmaakmiddel, als rijsmiddel voor het bakken van taarten en gebak, anti-geur middel in uw vuilnisemmer, krachtig wasmiddel, met name voor de witte was, verzacht darm- en maagklachten.

 

 

 
 


Zoeken
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Plates
Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Vis Kip Gevogelte Wild Soep Sauzen Salades Rijst Pasta Marinades Nagerechten Koek Taart Barbecue Aardappel Aardappelpuree Groenten


Regio
Italie Griekenland China Oosters Mexico Zuideuropa Noordeuropa Noordafrika Noordamerika Zuidamerika

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.