Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
Kruiden Specerijen Kerries Kruidenmixen Pepers Zout Bouillonpoeders Groenten gedroogd Thee Toko Diversen


Hachee kruiden (zoutloos)   40 Gram €  
1,00

  Op voorraad


Hacheekruiden:
Vermeng 500 gram hacheevlees met anderhalve eetlepel kruidenmix. Braad vervolgens het vlees aan in de boter. Voeg de in stukken gesneden uien toe en braad deze ook even aan.

Bestrooi met bloem en voeg 1/2 liter vleesbouillon, een scheutje azijn en 2 eetlepels suiker toe tot het vlees net onder staat.

Aan de kook brengen en vlees met deksel schuin op pan op zacht vuur (op vlamverdeler) in ca. 3 uur gaar stoven. Dit recept geeft de echte klassieke Hollandse Hachee.

Probeer ook eens wat knoflook, rode pepers en wat ketjap toe te voegen. Dat geeft direct een heel ander, maar verbluffend lekker resultaat.

p> [[Ingredienten:
Paprika, peper, laurier, nootmuskaat, piment, koriander, gember, kruidnagel, kardamom, chillies
 

 

 
 


Zoeken
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Plates
Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Vis Kip Gevogelte Wild Soep Sauzen Salades Rijst Pasta Marinades Nagerechten Koek Taart Barbecue Aardappel Aardappelpuree Groenten


Regio
Italie Griekenland China Oosters Mexico Zuideuropa Noordeuropa Noordafrika Noordamerika Zuidamerika

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.