Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
Kruiden Specerijen Kerries Kruidenmixen Pepers Zout Bouillonpoeders Groenten gedroogd Thee Toko Diversen


Cajun kruiden (zoutloos)   40 Gram €  
1,00

  Op voorraad


Cajunkruiden
Dit is een echte alleskunner die bij elk gerecht past. Cajunkruiden komen uit louisiana (Amerika). De mix is mild heet vanwege de drie soorten pepers (wit, zwart en cayenne) en lekker kruidig door de thijm, en basilicum. Tenslotte zorgen de ui, knoflook en paprika voor een warme zoete smaak wat de mix compleet maakt , niet te scherp, zoet of kruidig maar gewoon heel lekker.

Cajun kruiden gebruiken
Cajunkruiden kun je gebruiken als strooikuiden, om mee te marineren of als rubs (inwrijven). Cajunkruiden zijn lekker voor op de barbecue.Je kunt het gebruiken over vlees, vis, kip, groentes,gebakken aardappeltjes met cajun of bij garnalen ect.

Wat zit er in cajunkruiden
Ingredienten: paprika, ui, knoflook, basilicum, thijm, witte peper, zwarte peper, mosterd poeder, cayenne peper.


 

 

 
 


Zoeken
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 


Plates
Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Vis Kip Gevogelte Wild Soep Sauzen Salades Rijst Pasta Marinades Nagerechten Koek Taart Barbecue Aardappel Aardappelpuree Groenten


Regio
Italie Griekenland China Oosters Mexico Zuideuropa Noordeuropa Noordafrika Noordamerika Zuidamerika

Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.