Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00
  Betaal informatie
U kunt uw nota voldoen via internet bankieren of via een schriftelijke overschrijving naar ons bankrekening nummer: NL82 ABNA 0434 3943 78 t.n.v. Gio's Corner te Zuidlaren.

Wij verzoeken u om in het opmerkingenveld uw ordernummer in te vullen zodat wij uw order correct in behandeling kunnen nemen.

Zodra de betaling bij ons binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag uw bestelling verzonden, mits voorradig.

Bij het niet voorradig zijn van bepaalde goederen wordt er door ons contact met u opgenomen om te bepalen of u deze goederen als nalevering wenst te ontvangen of dat u wilt afzien van deze bestelde goederen, uiteraard worden de kosten van deze goederen dan naar uw rekening teruggestort.

 

Bestel informatie

Verzendkosten

 

 

Hier  gelden de volgende tarieven

  tot 10 kg   4,75
  tot 30 kg  12,50
  Groter dan 30 kg Op aanvraag
 
 Bedrijfs informatie
   
Website www.dekruidenspecialist.nl
Email info@dekruidenspecialist.nl
Telefoonnr. 06 466 211 52
KvK nr. 04082795
Bank   ABN/AMRO NL82 ABNA 0434 3943 78
   
Informatie
Veelgestelde vragen
Contact
Bestel Informatie
VoorWaarden
3 jaar Gio`s Corner
Markt agenda 2014

Vragen of opmerkingen?
Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

 Zout
We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
Hoeveel zout toevoegen?
Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.