Gio`s Corner
UW KRUIDEN SPECIALIST
   
  0 Artikelen        prijs 0.00



   Kruidenboter
 

 

Bereidingstijd

5 min

  
 

Kooktijd

0 min

 
     
 

 
 

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

 

Kruidenboter is heerlijk op een stukje stokbrood maar leent zich ook om te serveren bij een lekkere biefstuk. Of bak eens wat aardappeltjes in een combinatie van olijfolie en kruidenboter.


Ingredienten

Onze kruidenboterkruiden zijn een fijne mix van
  • peterselie
  • knoflook
  • kerrie
  • ui
  • bieslook
  • fenegriek
  •  

    Bereidingswijze

    Vermeng 1 eetlepel van de kruidenboter kruiden met 150 gram roomboter (op kamertemperatuur) en 100 gram zachte margarine.

    Voeg hieraan voor de verandering eens een paar druppels tabasco of Worcestersaus toe. Een klein scheutje Ketjap manis is ook erg lekker.

    Kaas- en notenboter:
    Vermeng de kruidenboter met wat gehakte pistache noten, walnoten en geraspte Parmezaanse kaas

     

     

    Informatie
    Veelgestelde vragen
    Contact
    Bestel Informatie
    VoorWaarden
    3 jaar Gio`s Corner
    Markt agenda 2014

    Vragen of opmerkingen?
    Bij het bestelformulier vindt u onderaan bij het invoeren van de persoonsgegevens een opmerkingen veld. Mocht er iets zijn waar we extra rekening mee moeten houden, Dan kunt u het daar uitleggen of stuur anders gewoon even een mailtje.

     Zout
    We bereiden eigenlijk alles zonder zout (Behalve de seasonings dan want die hebben zout als basis) en zelf een beetje zout toevoegen is ook zo gedaan
    Hoeveel zout toevoegen?
    Dit hangt veel van persoonlijke voorkeur af. Houdt maar een verhouding aan van 1 to 3  delen op tien delen kruidenmix Of uw gerecht gewoon zouloos bereiden en pas op laatste moment de zout naar smaak toevoegen.